dilluns, 28 de març del 2011

El que el lector vota... va a missa!

Després d'una setmana molt intensa amb el revol causat pel Molt Honorable, que ha estat qualificat per la caverna mediàtica de "libertinaje de expresión" (sí, pareix que només els agraden les manifestacions amb paelles: ja en parlarem d'aquest article, que té molt de suc...), ara el que ens interessa és el resultat de la votació.

Com hem pogut vore, hi ha hagut una aferrissada disputa per decidir la data de finalització de l'hospital, entre les opcions "quan estiga acabada la Sagrada Família" i "quan els burros volen"...

El resultat guanyador ha estat:

A la imatge veiem el Tercer Batalló de Becaris Paracaigudistes entrenats per la Generalitat que han fet realitat l'hospital d'Ontinyent.

Davant les crítiques dels sectors anticatalanistes, Paula Sánchez de León ha eixit ràpidament en roda de premsa per aclarir que aquestos ases són 100% autòctons i no tenen res a vore amb el ruc català, ha assegurat que "els tècnics de conselleria han realitzat estudis d'ADN i han determinat que els ases becats tenen més gens en comú amb el president (essència de lo valencià)  que amb un burro català"

No vos perdeu esta setmana l'especial Confiança... 11 pàgines completes del periòdic Lo Clar dedicades a exaltar les virtuts del PP (amb un especial titulat "Plan Confianza", un pla amb un lema prou similar a la campanya popular "Puedes confiar"). Per què serà que busquen tant això de la confiança? Que algú te motius per desconfiar d'ells? 


Ara més que mai, Lo Clar, el pamflet electoral que costa un euro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada