dimecres, 16 de març del 2011

El que el lector vota, va a missa!


"L'habilitació de la ruta del colesterol era necessària,

però... eixe túnel per a que hòsties servix?"


Aquesta opció ha estat la que han triat els nostre lectors (18 vots), anàvem a fer un fotomontatge amb Lina i Filiberto, però hem trobat un vídeo que està fent furor, on l'Oso Pepe (molt subtil, per cert) ens explica les prestacions del túnel...


Altra opció prou votada és la que es pregunta si no ha eixit un poc car l'asfaltat d'aquest tram. Més de mig milió d'euros que s'han adjudicat al mateix que està fent les reformes del poliesportiu, l'escalinata neoclàssica de Sant Rafel i altres tantes altres obres (d'eixes dels plans per a "donar faena"). Després el don reparteix les engrunes a base de subcontractes, (deu anar amb la llengua fora tenint les eleccions ahí davant.)

 Per últim, hem trobat alarmant que un segment de la població preferia jugar-se la vida cada vegada que ixen a passejar. Per a aquestos amants del risc i l'adrenalina només queda el consol de poder estampar-se contra algun "quitamiedos" o córrer per algun dels carrers amb risc d'enderroc del Poble Nou.

Després de passar a pegar un vistaso, han parat de fer coses (així tallaran la cinta en la tradicional marató preelectoral).

El PPOE no para de jugar a tenis amb la crisi, però els fets són que ací han invertit increïbles morterades de capital i l'atur no ha parat de créixer,  alguna cosa no furula en els processos de decisió...

Agapito Carrasco és l'encarregat de prioritzar els projectes d'inversió del Ajuntament d'Ontinyent.

Por 25 pesetas.... obres, pressupost  i adjudicatari de totes les obres fetes amb els plans anticrisi....

2 comentaris:

  1. Aquest tunel, en un primer moment pot pareixer un futur deposit massiu d'orina i defecacions variades, així com papers, plastics i confetis de tot tipus - recordeu aquell que passava per baix la carretera on ara es trova "la escalera de la muerte" estil Mauthausen que puja a l'institut, un altra gran obra- peró el seu propòsit real és conservar el factor risc original de la ruta del colesterol, garantitza l'opció de que et buide un ull, arranque una orella o rebente el nas una pedra o projectil alternatiu a 100 km/h disparat per les rodes dels cotxes a l'altura del teu cap quan eixes del tunel en direcció Sant Rafel. L'ajuntament no podia deixar desatés el sector de la població que disfruta l'esport de risc.

    ResponElimina
  2. Molt gran!! :)
    Continueu així!

    ResponElimina