divendres, 4 de març del 2011

Com inventar-se unes declaracions

Benvinguts al taller de manippulació periodística de Lo Clar. Aquesta setmana aprendrem a tergiversar una notícia per convertir un comunicat del PP en unes declaracions de Jorgito Buenrollito.

Ací tenim la notícia:


La cosa ve del "Show de les primeres pedres", on Rodríguez s'afegia a les burles per les nombroses pirulines i l'aficció als canapés de Lina i companyia.
El titular és que Rodri s'avergonyeix del "numeret" de les primeres pedres... segons el PP, clar.

Per a arribar a aquesta conclusió ha fet falta la participació de l'Equip de Psiquiatria Forense del PP d'Ontinyent, que ha determinat que "Seguramente Rodríguez analizó a posteriori su floja actuación y no le debió gustarle lo que vió, reflexionó y decidió que lo mejor sería no darle mas publicidad al asunto", sospechan desde el Partido Popular".
I per a acabar-ho de rematar, afegim un parell de paràgrafs més on som incapaços de diferenciar el comunicat de la redacció periodística (hi ha unes "cometes" però el nostre superordinador és incapaç de determinar a quin costat queda cada cosa).

Imatges del "Show de les primeres pedres".
Font: Equip gràfic de LoClar.

Ara ja sabem com transformar un comunicat d'un partit en les declaracions d'un tercer, i no només ens poden servir per denigrar als adversaris, ja posats podríem fer notícies com:

"Rafa Portero alaba la pluralidad de TVO según el PP"

i adobar-ho amb un:

"Seguramente Portero analizó a posteriori la programación nocturna de MK televisión, debió gustarle lo que vió, reflexionó y decidió que lo mejor seria hacerse una paja".

Dos pardals d'un tir: enaltir al PP i pintar a Portero com un depravat... (Pepelu sí que estaria cascant-se-la amb aquesta notícia).

Aiiiiiiiiiiiii!!!!!
Com és possible que el bastió de la moral i el catolicisme (el PP!) contracte la televisió pública al mateix canal que traumatitza les nostres criatures amb una pornografia de pèssima qualitat?
Aiiiiiiiiiiiiiiii!!
Quan els plens s'acaben a hores intempestives els empalmaran amb el bunga bunga? Serà una estratègia per potenciar el vot masculí?
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
I que pensarà la Purissimeta de tot açò?


Canviant de tema, el PP critica la poca ajuda rebuda per part del govern central. Des d'ací agraïm que no els hagen donat més diners, vist que se'ls gasten en inventar túnels, refer piscines que ja existien i construir magnífiques escalinates (que pareix això un temple inca).

Plànol de l'Hospital que va fer Calatrava en una servilleta del Chuymar. El sol és la manera que té Camps de donar el vistiplau als nous projectes.

Això sí, ens han dit que les obres del nou hospital, que ha costat 25 milions d'euros, estan quasi finalitzades. Serà el primer hospital subterrani del món i està dissenyat observant la natura per optimitzar la sostenibilitat de l'edifici . Al nou hospital s'accedirà mitjançant l'ascensor situat al cartell (sí, el cartell que du allà més de tres anys). La cova ha estat dissenyada conjuntament per Rabón Esteban i Ca Latrava i compta amb 5 quiròfans, una unitat d'oncologia, així com amb un complex sistema de galeries amb vagonetes per traslladar els pacients ingressats (els terminals van de cap a la depuradora). A la nova Fe es moren d'enveja!

Equip de professionals del nou hospital (mireu quina alegria que tenen de no vore el sol!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada