dilluns, 7 de març del 2011

Jorge Sanz, converteix en ***** tot el que toca.

Sanz ha aconseguit que siga més barat anar de birres que fer esport.

Si existiren els razzies de la política, aquest seria el guanyador del razzie al pitjor regidor d'Esports i Joventut de la història... ha aconseguit destacar en les dues regidories a base d'esforç i perseverança. En la d'Esports cal destacar l'espectacular increment de preus del poliesportiu, que va suscitar una forta oposició, amb 1.200 signatures que foren olímpicament ignorades per la regidoria.
Una de les raons que donava Maria Abad," calificó el polideportivo de “pozo” que supone pérdidas anuales al ayuntamiento". Sí, un pou de pèrdues, no com les fires de turisme que tant els entusiasmen últimament.
I malgrat ser un pou de pèrdues, destinen la inversió del plan E a la reforma del poliesportiu (s'estan gastant més d'un milió d'euros del plan E en refer les piscines i fer pistes de pàdel).

I en la regidoria de Joventut, tampoc s'ha quedat curt en la forma de llevar-se d'enmig el Consell de la Joventut, amb aquelles acusacions d'irregularitats que anunciaren a bombo i platillo els seus acòlits mediàtics, els mateixos que després ignoraren la resposta del Consell i "corrieron un tupido velo".

Un aplaudiment per a aquest crack de les noves generacions.

Aiiiiiiiiii!!!!!!!
Què va passar en una Campus Party a Agullent quan algú encara no estava on està?? Perquè uns ordinadors que s'havien comprat nous de trinca per al CLJO es convertiren de la nit al matí en peces de col.leccionista??
I després d'això encara li donen un lloc en el Party, mira si van mal de personal!

2 comentaris:

  1. jjeejeje.. si posats a mirar, no se'n salva ningun!! quin tall de malparits! femlos fora que aço és abominable!

    ResponElimina
  2. En primer lloc, no entenc esta nova tendencia neoliberal de idear les instalacions públiques com a rendibles,ja que aquest concepte falla per la base, els servicis publics no están per a que el Ajuntament de torn obtinga benefici, sino per a donar un servici (com el seu propi nom indica). Segon, es totalment logic que el Poliesportiu siga encara deficitari, si de la nit al dia el preu es duplica, la gent s'estima més anar a altres pobles a entrenar o jugar, per el cual encara es perd mes diners. No se quin geni va idear la pujada de preu pero sense dubte va subestimar la inteligencia de la gent, la ecuació es simple (Dèficit + pujada preus= menys gent = Déficit al cuadrat)
    Per últim, no esperaba menys de aquest personatge, jo he sigut testic dels seus "tiempos mozos" al institut com a perdonavides, eixos que ara es fan dir ultracentristes o de extremo centro.

    ResponElimina