divendres, 25 de març del 2011

Lina i les 12 proves preelectorals (Ratas a la carrera)

Lo Clar, el pamflet electoral que costa un euro, ja ens va deleitar aquesta setmana amb l'anunci de la visita de Camps per a presentar el projecte del nou hospital. Aquest però no era l'únic acte electoralista, resulta que la nova llei electoral marca un límit de 40 dies per a aquestos paripes electoralistes. El resultat és el poble pates amunt i la corporació municipal de processó pel poble fent-se publireportatges amb els seus acòlits. A Lina ja li fa mal el braç i tot de tant assenyalar coses.
 A TVO en veiem una al dia i encara, però al Lo Clar trobem fins a 8 "notícies" relacionades amb obres i inversions que "ha dut Lina" (a part dels articles d'opinió, clar). No m'estranya que Camps s'haja herniat, pensant l'agenda que deu tindre ell.

Conscient de la trascendència històrica del moment, Lina adopta la pose de Colón quan va descubrir Amèrica.

No m'ajudes, adapta-ho. Els d'AMO estan molt contents amb la nova escalinata.
Ara és Filiberto el que es fotografía en plan Colón (Xè Fidi, que l'escala la tens darrere!).

Ací la veiem comprovant l'estat de l'escalinata (que costarà 247.000 euros), un exemple més de la miopia a l'hora d'invertir. No sabem si és perquè no coneixen Sant Rafel o si són ganes de gastar per gastar, però a 30 metres hi ha una escala que baixa al carrer i està feta des de que feren el mur. No és una escala amb plataformes intercalades, jardineres ni mobiliari urbà, però les escales serveixen per pujar i baixar, no per anar a passar la vesprada.

També anuncien la imminent obertura de la biblioteca de Sant Josep (això sí que era necessari veus):

Mr Propper ha donat el vistiplau al recinte després de fer la prueba del algodón.
Com veieu, l'alcaldessa també va passar a comprovar que els llibres cabien a les estanteries. Per a variar, l'ha dissenyat Ramón Esteve (este tio fa de tot), i segons l'alcaldessa és una de les obres més importants de la present legislatura, "complint els compromisos adquirits per el actual equip de govern".

On també han anat a fer-se la foto els del equip de govern ha estat als pavellons coberts del Plan Confianza (750,000 euros, una novena part de lo que va costar sonoritzar la visita del Papa) .

No tenim hospital, però açò es medecina preventiva, els xiquets no agarraràn pulmonies ni insolacions. Esperem que no s'envolen com lo del Rafel Juan Vidal.

Ací es repeteix (altra vegada) "se satisfacen dos objetivos: dar solución a una necesidad (...) y cumplir con los compromisos adquiridos por el gobierno municipal del Partido Popular de dotar a todos los centros educativos de la ciudad de estos espacios cubiertos"... per si hi havia algun dubte de la naturalesa electoralista dels actes.

Arribat a un punt, els editors de Lo Clar veuen que comença a ser massa descarat, i que haurien de fer un especial de festes per a incloure totes les notícies. Per a sol.lucionar la qüestió, s'han currat uns gràfics amb el word (com controlen!) que titulen "El gobierno de Insa consigue 48 millones en inversiones" on "demostren" que les inversions venen sobretot de la Generalitat. 
Per si no fóra poc, al gràfic de baix, fan una comparativa de les inversions que han aportat, no les institucions no, els partits!!! És increïble la poca vergonya que arriben a tindre alguns. Ara resulta que tots eixos milions han vingut gràcies a un partit o a un altre.
No han eixit dels impostos, no són uns diners de tots que es gasten per fomentar el bé comú, ara resulta que són inversions que aconsegueixen els partits per complir les promeses "electorals".


Somos azules!


 D'on ve aquesta patrimonialització dels diners públics? tant de temps repartint-los, decidint on es posen i qui ho fa,.veient com la gent s'agenolla... acabes pensant que els diners els has guanyat tu, igual que quan eres ric jugant al monopoli. Amb aquesta forma de vore les coses no és estrany que després passen coses com la de Camps i sus amigos del alma ( o mon amie com diuen per ací) , i és que tot està en la correspondència.

Ara bé, per a Lina Insa "con todos estos datos, cualquier declaración demagógica por parte de la oposición queda infundada y fuera de lugar". Amén.



Aiiiiii!!!! Si tots els paripés eren per a la campanya electoral, van com a "corporació municipal" i no com a "Partit Popular"? Quants diners ixen de les arques públiques per pagar els publireportatges que emet TVO? Això no és finançar la campanya de forma irregular?


Aiiiiii!!!! Tant que es vanaglorien de les inversions i de que ells sí que creen "faena"... quins resultats han donat els 48 milions d'euros invertits a Ontinyent? Han aconseguit baixar l'atur o s'ho han gastat tot en ciment?? No seran massa diners per a una gent sense criteri per a invertir (l'escalinata, les rotondes, el túnel del colesterol, la nova piscina, la nova plaça de Sant Domingo)...


Aiiii!!! Com es compagina això d'alardejar d'aquesta pluja de milions mentre es retallen les partides a les associacions veïnals (de fet la regidora de Festes ha deixat sense festes al LLombo) i tantes altres coses que han rebut la visita de les tisores (sí, eixes mateixes que gasten per inaugurar després les coses).

8 comentaris:

  1. Mai en tindrán prou, és l'ànsia de la inauguració. Volen més i més i més.....quan més ciment és carreguen al llom més s'eixamplarà eixe somriure triomfalista. Els és igual allò necessari si el que ven és funcional. Anem aviats, si tornen a guanyar ja no hi haurà qui els ature.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Sublime principi:
    "Lo Clar, el pamflet electoral que costa un euro, ja ens va deleitar..."

    Els gràfics sòn els que van per defecte en el Excel, que xungos

    ResponElimina
  4. tot aixo per no parlar del ansia "inagurista" de les inversions de tercers. Que jo sepa, el Ajuntament te prohibit per el Govern Central endeutarse més del que ja esta perque ha tocat el sostre de endeutament. Per aixo, totes les inversions provenen de fora. En una menuda proporcio de la Generalitat, les cuals, al manar el PP en valencia, Lina s'atribueix com a propies. La gran majoria, inversions provinents del Plan Zapatero, que damunt tenen la santa cara dura de atribuirse tambe, aixo si, sempre contant amb la inestimable colaboracio de Loclar, que intentará fer-ho creure. Per tant, han caigut en l'esperpent de solament tindre per a inaugurar inversions alienes i la majoria de elles, del Govern Central que segons ells, te banyes, cua y porta un trident.

    ResponElimina
  5. Al enllaç trobareu el manifest "Indigneu-vos" d'Stefan Hessel, un històric de la ressistència francesa, que va escapar de diversos camps de concentració, va ser co-redactor de la declaració universal dels drets humans i que, als seus 93 anys envia un missatge als joves per a que es rebel.lem i eixim al carrer per a manifestar-nos per tot el que ens indigna.
    en un ratet ho teniu vist,

    http://www.attacmadrid.org/wp/wp-content/uploads/Indignaos.pdf

    ResponElimina
  6. AÇÒ QUE VOL DIR? QUINA ENQUESTA ES IXA SOBRE L'HOSPITAL? REALMENT NO TENIU RES MILLOR QUE FER? BUENO SÍ, FER CASTELLETS EN REJOLES COM RODRÍGUEZ, ALMENYS TENEN ALGO QUE INAUGURAR,I TINDREM EL NOSTRE HOSPITAL, PER AON MOLTS DE VOSALTRES PASSAREU, DEU NO HO VULGA. ZP S'HA PASSAT 8 ANYS TOCANT-SE ELS OUS, INAUGURANT MES A MES PUJADES DEL NOMBRE DE ATURATS, RETALLADA DE PENSIONS, RETALLS SOCIALS, CRISI I MÉS CRISI. I ARA NO TENEN MILLOR QUE FER QUE POSARSE A CANTAR AMARAL.

    ResponElimina
  7. i a nosaltres que hosties ens dius de zapatero? que som el PSOE o algo?
    no tenim res millor que fer perque estem en el PARO, les fàbriques estan totes internacionalitzant-se, la gent que acaba d'estudiar s'en va de cap a un mercat laboral becaritzat.
    I si deu (camps) vol, tindrem un hospital amb sobrecostos que pagarà encantada la generalitat i que a aquest pas acabaràn entregant a la gestió privada.
    I si en un futur passem per eixe hospital no l'haurem d'agraïr com si ens feren un favor, que ja fa temps que ens pertoca (i ja estem farts del tunel de l'olleria).

    ResponElimina
  8. Furga furga hospital que el trobaràs!29 de març del 2011, a les 12:42

    L'últim anònim parla com si no fórem líders en atur en la Comunitat... serà algú treballant a ditet? Furga, furga't el nas funcionari!

    ResponElimina