dimarts, 22 de març del 2011

NOVETAT ADITORIAL: La meva lluita

Nota del editor: Absténgase de leer lo reseña aquellos con sensibilidad poco educada a la crítica irònica)

Aci us deixem una novetat (irònica) editorial escrita per al·leccionar a nous liberals i conservadors ontinyentins per arribar al poder quan la lideresa Lima Pincha no estiga ja disponible.

El llibre, que aci us ressenyem dona claus de com arribar a lo poder ontinyentí: Les claus que Lima Pincha ens dona són molt fàcils d'aplicar.los:

1) Primer crea una gestora, sigues candidat a poder ser en contra de tots los militants i de tot los simpatitzants, creant una situació gestora de trànsit que s'allargarà en el temps per a no poder celebrar unes primàries que et desterren.

2) Si vas de "Enllaç amb lo poder de València" i promets una plucha de millons, tal vegada els innocents del Bloc s'ho creguen i et donen uns anyets de govern.

3) Si per coses de la vida, en valencia no et fan un puto cas, potcher que Lo Bloc s'enfade i et trenque, mediant una mosió de censura.

4) Crea una campanya per recuperar lo poder (ediventment ells soles volen els sillons) . Basa la teua acció en lo basics conceptes de:

Crea la idea de que Lo Tripartito són lo mal de tot lo món, i que sols volen lo silló. El trío Portero-Reguart i Mollà son lo Eje del Mal.

Crida constantment a Lo Hemos Visto, per a dir tonteries i crispar.

Crea un periòdic pamfleto, on qui escriu siga gent amagada amb seunodims, pà que la gent no sápiga qui son els teus cercles.

Prompte a lo Catedràtic que serà Lo Cronista quan tu governes, i que la chiutat morirà culturalment als seus peus.

Treballa amb connivència amb los constructors constrictors per a que paren obres, ralentizen, , denúncien a reguart i porteros, etc. Ja els pagarás els favors quan recuperes lo majoria.

Promet lo Moro i Lo Oro. Ajuda a ADECA a crispar, demagogiar, insidiar, mentir i derrocar a Lo Tripartito, ja els pagaràs tu més avant si pots. O tal volta no se'n recorden de qui els has dit.

Així guanyaràs lo silló de nou (ah, perdó, el honor de governar)
Pero claro, en valència no ten fan lo puto cas! Aleshores Gairebé? Això es de veres!

5) Apropiat de totes les inversions que se fachen en lo poble. Les de Zetapero, les del Eje del Mal antertior i les futuribles. TOt val.

6) Tanca los locals de rochos opositors catalanistes, tanca lo cronica periòdich de rochos, lleva subencions a associacions veinals, crema les serres, manipula TVO convertitlo en lo Gran Hermano de Lina 24 hores, tot lo possible per que no se diga la veritat.

La lucha per arribar al poder i mantindrés en el menut païs de lo ontinyent.




8 comentaris:

  1. jo heu se, jo heu se, jo: LA GALLINA!!

    ResponElimina
  2. moltes felichitats Faustí, lo has bordat bordat!

    ResponElimina
  3. Pero que bons que sou!!!

    ResponElimina
  4. el autor s'ha oblidat de dir que una volta puches a lo poder, multiplica el lio ja existent amb les casetes, imposa multes millonaries i riute en la cara dels de Adeca.

    ResponElimina
  5. només li falta pegarli foc al ajuntament i tirarli la culpa als comunistes

    ResponElimina
  6. Ya lo teneis bien rojos de mierda porque nO decis toda la verdad, como que Lina ha puesto Onteniente en el mapa de España, y ahora es una ciudad turistica,gracias a Lina las botifarras de nuesto pueblo se venden en Mercadona.

    ResponElimina
  7. Estàs de coña con lo de las botifarras, ¿no?, pues eso al 99,999% de ontinyentíns no le reporta ningún beneficio.

    ResponElimina